diumenge, 4 d’agost del 2013

30 TREMPERES (amb una mà o amb l'altra... i fins i tot sense mans)

1

El seient de darrere /L-20

Hola! Sóc una mulata preciosa i no t'hi pots ni imaginar com sóm les mulates. Si en vols cinc cèntims, posa't còmode i presta molta atenció. El meu nom és Gabriela, la meva pell morena i suau i el meu cos una delícia de corbes! De vegades, en tancar la discoteca, me'n torno a casa fent auto-stop. Una nit m'arreplegaren un parell de joves molt simpàtics en un descapotable. Em vaig acomodar al darrere i sortírem disparats per la carretera de la costa. Mmmm...! Especialment, la velocitat, m'excita. Els vaig demanar d'aturar-nos una mica per fumar una cigarreta a la llum de la lluna i ells acceptaren de bon grat. Vam parar en un camí lateral i em vaig inclinar endavant amb una cigarreta entre els llavis entreoberts. Un d'ells va voler encendre-me-la però em vaig apartar joguinaire. Llavors passà al meu seient, de darrere, i tornà a apropar-me l'encenedor, però vaig deixar caure la cigarreta dels meus llavis i vaig fer el cap endarrere. El noi, a la fi, va comprendre, i dolçament em va posar la llengua sobre els llavis. La vaig rebre amb la punta de la meva; tot seguit em petoneja el coll i la cara i em mossegà els llavis, mentre començava a tremolar de plaer. Mmmm...! Aquesta és la classe de foc que jo necessito! Mentrestant, l'altre noi ja havia passat al seient de darrere. Em despullà lentament... m'obrí de cames i començà a acaronar-me el clítorix. Em sentia els mugrons tibants, tot apuntant al cel com les banyes d'un bou... i així em trobava jo, tremolant com una jònega eixida, amb quatre mans i dues boques recorrent-me tot el cos. L'un es dedicava a dalt i l'altre a baix. Em mossegaven els pits i les natges, em petonejaven el coll i les cuixes... Mmmm...! el tramús se'm fon de gust! Mmmm...! Apa, nois, deixeu-me les vostres vergues...! Mmmm...! Ara tinc una verga a cada mà! Mmmm...! Sí...! Que dures s'han posat...! i com els agrada que els tregui brillantor...! Així, així... deixa'm que te la xucli...! Mmmm...! Ooooh...! Quina delícia, amor...! Vull tenir l'altra verga aquí..., al meu cony...! Ooooh...! sí...! fica-la tota..! Més...! Ai... fica-la amor, dona'm la verga...! Així... Ooooh...! que dolç...! Mmmm...! Quin plaer tenir-ne dues, una a la boca i l'altra al conyet...! Sííí...! sí! Més, si's plau...! Més... Ooooh...!

Sento un raig de llet calenta a la boca i un altre al cony...! Els nois, un cop s'han escorregut, ja estan novament a punt. Mmmm...! Els vaig tenir amb l'espasa ben alta fins que ja clarejava...


2

VERGONYOSA

Hola cel! M'encanta que hagis connectat amb aquesta línia eròtica. No et diré com em diuen perquè em fa una mica de vergonya. Sembla mentida que una noia tan maca i tan lliure de prejudicis com sóc, tingui tanta vergonya... però sóc així... Mmmm... tan vergonyosa...! Em costa molt de véncer la timidesa i cal que m'ajudin a superar els meus temors. Precisament l'altra nit en una discoteca vaig tenir la sort de trobar un home que va saber trencar les barreres de la meva timidesa. Mentre tothom ballava, jo m'estava en l'obscuritat asseguda. Les begudes... la música de marxa... i els cossos àgils dels nois m'estaven excitant d'allò massa, però no gosava de sortir a ballar. Llavors vaig decidir d'acaronar-me tota sola. Era en un racó i ningú semblava fer-me cas. M'hi vaig ficar la mà per sota de la brusa i vaig començar a caronar-me els mugrons. Mmmm... així! Quina dolçor...! Com que les carícies em calmen els nervis hi vaig continuar tossudament fins que els mugrons eren erectes i durs com dues pedretes. Llavors em vaig obrir una mica la bragueta dels vaquers i em vaig buscar àvidament amb un ditet el clítorix. Mmmm... quin gustet...! Se m'estava humitejant el conyet...! I ja començava a sentir-me en la glòria. Amb els ulls tancats, sospirava i alenava sense tenir consciència del que passava al meu voltant. De sobte, una veu suau em parlà a l'orella i em va treure de l'èxtasi. Era un cambrer que em convidava a acompanyar-lo. Tota astorada, el vaig obeir nerviosament. Em va portar al servei de cavallers... i en un escusat, sense cap cerimònia, em baixà els vaquers i les calces, i em posà de cara a la paret. Llavors, excitadíssima, vaig fer el cul endarrere i vaig sentir com la seva verga em relliscava pel tall, entre el cony i el culet. Mmmm... això era el que em calia...! Una bona verga entre les cames. Mmmm...! Quin gust que fa...! Ooooh... sí... si's plau...! Penetra'm... tota...! Penetra'm amb la verga... cel! Ummmh... com se n'entra... de suau! Aaaah... vull que la hi fiquis fins al fons...! Així... així... Mmmm... quin gust... que em ve...! Mai no m'haguessin ajustat així...! Em fas morir de gust...! Ooooh...! Sííí...! Ooooh...! I ens escorreguem plegats, amor...! Aaaah...!

Després ja no em preocupà la meva timidesa... però encara en sóc... vergonyosa...


3

NEUS

Hola... celet! Que contactis amb la meva línia eròtica... me n'alegra...! Em diuen Neus i sempre penso que el meu nom em va de meravella. Sóc una rossa... gairebé albina, amb els ulls blaus i la pell blanca. Tinc unes mamelles tibants, i uns mugronets sonrossats... que caram! Dels esports que practico, m'encanta l'esquí i mmm... fer l'amor... és clar! L'única cosa que no quadra amb el meu nom, perquè de veritat sóc tota foc...! Un cap de setmana, a l'estació d'esquí de La Molina, vaig conéixer un noi encantador! Era estirat i moreno... i esquiava divinament. Hi vam passar tota el sant dia a la neu. Mmmm... i jo m'hi trobava tan excitada...! En fer-se fosc, m'invità al xaletet que havia llogat... i em vaig trobar tot d'una a l'escenari d'un somni eròtic. Davant d'una llar encesa hi havia una preciosa catifa peluda. Al centre de la sala, una taula parada per sopar, amb espelmes i copes altes de xampany. Vam encendre el forn i ficàrem el xampany a la nevera. I vam seure a la catifa, davant del foc...! Una situació de veritat... romàntica...! Ens hi vam acostar, l'un a l'altre, i començàrem a despullar-nos ben a poc a poc. Mentre ho féiem, em passava els dits sobre la pell suau, i m'acaronava tendrament. Mmmm... em sentia com en un èxtasi! El vaig besar i li suggerí que es tombés i es relaxés. Amb la meva llengua, li vaig recòrrer tot el cos i em vaig entretenir especialment, mamant-li el carall. M'engrapà dels costats i em posà a quatre grapes, amb el cony davant del seu rostre. M'obrí les natges i em bellugà la llengua pel tallet del cul... des del clítorix fins la boqueta de l'anus. Mmmm... quin seixanta-nou més perfecte...! M'hi vaig escòrrer a la seva boca. Després, cama ací cama allà, vaig seure-li damunt i vaig deixar que em penetrés suaument.

-Ooooh... quin gust...! Mmmm... m'encanta cavalcar sobre una verga així...! Trempada! Mmmm... sí... com s'hi relllisca...! Amunt i avall...! Ooooh... sí! Amor... més... cada cop més de pressa! Mmmm puc encara fregar-me el clítorix per tot el teu pubis...! Així... així... així... Mmmm...! Sííí... I m'estrenyo amb el conyet contra teu...! Ooooh... quin plaer...! Mmmm... sípíí...! Sí... amor..., em taladres l'armari...! Mmmm... crec que ja m'escorro, de nou...! Ooooh... sí...! Sííí... Ooooh...així...! Mmmm...!

Aquella nit no nevà darrera els vidres... però l'esquiador va fer que nevés diversos cops entre les meves cames...


4

RELACIONS PúBLIQUES

Hola, perla! Em diuen Lola i és per mi un plaer poder comunicar-me amb tu! Mmmm... en sóc jo molt, de comunicativa...! Treballo de relacions públiques. I és veritat que no podia haver triat un treball que anés millor amb la meva manera de ser. Hi conec tanta gent important...! Entaular noves relacions m'excita i em permet de gustar del meu cos...! Vull contar-te algunes experiències i ho vull fer mentre et faig feliç...! Mmmm... M'agradaria tant que t'espremessis ara amb mi... Sóc estirada en un sofà de cuir, enorme... i m'acarono per tot... mentre et parlo... que n'és deliciós... Mmmm...! Aviam... l'altre dia m'hi vaig portar al llit un advocat famós, a qui tothom coneix però, com comprendràs no et diré el seu nom; pillet! Abans vam sopar com m'agrada: marisc, ostres i... xampany! La combinació em posa brava com una pantera...! De postres, als mateixos serveis del restaurant ja li vaig fer una bona mamada... però no vaig permetre que s'escorregués...! Mmmm... com es va posar, de valent...! Va sortir del restaurant amb una trempera rabiosa i va conduir l'auto a tota màquina fins al meu apartament. A l'ascensor no me'l podia treure del damunt. I un punt a dins l'apartament era tot foc. Em va arrencar pràcticament les calces, m'empentà contra la pared i d'un sol cop em penetrà. Així, vestits i drets vam cardar al rebedor...! Mmmm... semblava un troglodita l'advocat...! Em penetrava salvatgement, fent-me saltar a cada cop de verga...! Mentre entrava i sortia em mossegava el coll i m'engrapava verviosament de les cuixes. Les cames em tremolaven de gust i una onada de foc em pujava per dintre. Era un orgasme salvatge... de veritat! Mmmm... en recordar-ho... em poso...Mmmm...! I m'acarono el clítorix suaument, i em frego per la vulva per calmar l'ardor un tant...! Mmmm... completament mullada... i el ciriet tibant com una verga encesa...! Mmmm espero que tu xalis ara, carinyet...! Així... com jo...! M'imagino la teva verga, gran, tibant, eixerida...! M'agrada refregar-me-la pels llavis... i per la vulva... el clítorix... amb tot de sucs... mmm... així...! Ooooh... t'ho fas tan bé com jo...? Segur que sí...! Mmmm... vull sentir com s'estremeix de gust tot el teu cos... mmm ... segueix... segueix... segueix... Ooooh... quin gust! Vull que t'escorris... ara amb mi...! Vull que que em penetris pel culet...! Mmmm... que m'escorro ... amor... com una ovella esgarriada...! Mmmm... Aiii... sííí...! revento...! m'esclafeixo per dins...! Aaaah... mmm...! I és per aquí que em comunico força... Si hi vols...?


5

HABITACIó AMB BANY

Hola cariny! M'alegra tant que m'hagis telefonat...! Estic desitjant de plaure't i de debó que, si m'hi proposo sóc complaent d'allò més. L'altra nit sense anar més lluny, a l'hotel on treballo de recepcionista, es presentà un cavaller molt educat i em demanà una habitació amb bany. El vaig ajudar a pujar-hi l'equipatge i en arribar-hi, ell s'assegué al llit. Va sospirar i em digué que havia viatjat tot el dia i s'hi trobava esgotat. Tot i això, els ulls li brillaven amb malícia perquè jo portava una minifalda ajustadíssima i ell no parava de mirar-me les cames. I és que, de debó tinc unes cames...! Després em digué que, si hi havia algú que l'ajudés, prendria un bany, perquè s'hi trobava tan fet pols que no podia ni treure's la roba. Em va fer pena. Un home tan ben plantat, patint així... és una cosa que no puc consentir! Vaig obrir l'aixeta de l'aigua calenta i em vaig agenollar al davant de l'home. Li vaig treure les sabates, vaig descrodar-li la camisa i li vaig passar les mans pels pelets del pit. Mmmm... estava boníssim...! El vaig despullar i el vaig aconduir a la banyera. S'hi ficà i vaig començar de fregar-lo amb una esponja. L'home tancà els ulls i es relaxà. Vaig seguir-li fregant suaument tot el cos fins que vaig trobar una cosa dura entre les seves cames. Vaig amollar l'esponja i li vaig acaronar la verga palpitant. Llavors va obrir els ulls i em somrigué. LI vaig tornar el somrís i en un moment ens trobàrem boca a boca en un petó llarguíssim. Amb la llengua m'explorava les profunditats bucals, mentre jo em despullava nerviosa. Aviat m'hi vaig trobar dins la banyera, asseguda a cavall sobre el seu membre erecte, i... ja no semblava tan cansat...

-Mmmm sí! Mmmm... segueix així... m'ho fas molt bé...! Acarona'm les bufes...! així... així... així...! Mmmm... suament... cariny...! Mmmm... ara vull que em penetris... si's plau...! Sí, cariny, fica-me'l... tot! Sííí... així...! Ooooh... si's plau...! Mmmm... que suau m'entra la verga amb el sabó...! Mmmm... No t'aturis... no...! Mmmm... segueix... així...! segueix... segueix...Ooooh ja vinc...! Mmmm... m'escòrro... de plaer...! Mmmm... que suau... cariny...! quin gust més gran em fas...!

Se'm fonia deliciosament a dins... després me'l vaig deixar al llit, tot ensopit com un nadó... Ai... caram! em criden a la catorze... By, by m'hi vaig de pressa...


6

JUSTINE A LA PLATJA

Hola! Em diuen Olga i tinc 20 anys. Acabo de passar uns dies en una platja del sud i m'acompanyava Justine, una amiga francesa que és estudiant. La primera nit, després d'haver estat nedant tota la tarda, ens contàrem les nostres vides, i en especial els moments excitants. Justine m'assegurà que m'ensenyaria a fer feliços els homes. Ja no podíem dormir, de tan excitades com érem, i baixàrem de nou a la platja. Ens tombàrem sobre l'arena humida i la brisa acaronava els nostres cosos nus. Mmmm... una meravella de sensació! Em vaig quedar ensopida però, un moment després, un clapoteig em desvetllà. Una barca de pescadors atracava ben a prop nostre. M'hi vaig girar a Justine per advertir-l'en, però ella ja se n'havia fet càrrec, de la situació. Un pescador assegut a cavall, sobre les mamelles de la meva amiga, se l'estava cardant a consciència per la boca. Mmmm... allò era increïble! M'hi vaig acostar, a poc a poc, a quatre grapes sobre l'arena per veure-ho millor. Mmmm... tenia tantes coses a ensenyar-me de Justine...! Amb una mà ella acaronava els testicles del pescador i amb l'altra li dirigia la verga ben a dins de la boca. El pescador la subjectava del clatell i movia el cul vigorosament. Em trobava extasiada, tot contemplant aquella mamada, llavors vaig sentir unes mans fortes que em prenien pels costats. La verga poderosa d'un altre pescador em relliscava suaument adins de la xona...! I començà penetrar-me, cada cop més enèrgicament. Mmmm...! Allò era tot just el que em calia...! Mmmm... només de recordar-ho... ja tremolo...! Ell que em carda per darrera i m'hi fica un dit llarguíssim al cul...! Ooooh... quin gust més salvatge...! Mmmm... Sento Justine alenar amb la boca plena...! Aaaah... tots dos pescadors porten el ritme... cada cop mes de pressa! Ooooh... sí! Més... més... si's plau! Justine comença a fer-se de tot amb les mans. S'hi fica un dit al cony i un altre al cul...! Mmmm... sí...! Mmmm... tremolo de plaer...! Ooooh... ara sento el conyet ardent de l'esperma...! Mmmm... i a la boca de Justine s'hi vessa la llet de l'altre pescador...! Mmmm...!

Justine i els dos pescadors s'escorregueren alhora...! Després vam canviar de parella i vaig tenir la sèrie d'orgasmes successius més acollonant de la vida...


7

MEDICINA GENERAL

Hola cariny! És fantàstic que m'hagis telefonat. Tinc la línia oberta i humida per a tu i vull que passis amb mi una estona meravellosa. Em diuen Susi, tinc vint anys i treballo d'auxiliar de clínica. Sempre m'ha agradat jugar a metges i és ara que tinc tots els que vull per a mi. A més, com que sóc molt curiosa, mai no perdo l'oportunitat d'aprendre tot el que pot ensenyar-me la ciència mèdica. Una vegada que era de guàrdia de nit, vaig observar la porta d'un consultori oberta; i en tractar de tancar-la vaig tenir la impressió que a dins hi havia algú. Hi vaig entrar sense fer soroll i vaig veure una escena que em posà els cabells de punta. El metge de guàrdia hi era, dret amb els pantalons baixats, i la infermera cap, agenollada al seu davant el masturbava amb les mamelles. Mmmm... la curiositat em perdé! Vaig restar quieta a l'entrada i disposta a presenciar un espectacle de sexe al viu. La infermera tenia unes mamelles grans i potents. Se les prenia amb totes dues mans i i les refregava contra la verga del metge. El ciri pujava i baixava entre els pits i, quan era dalt, la infermera li prenia el cargol entre els llavis i el mamava dolçament. Mmmm... quin art tenia aquella dona! Jo m'estava calentant d'allò més i vaig començar a donar-me gust. Em vaig ficar una mà per sota les calcetes i una altra entre el sostenidor. Vaig començar a acaronar-me els mugrons i el clítorix. Em vaig obrir els llavis del cony i hi vaig ficar tres dits a dintre. Me'ls en vaig treure i me'ls vaig portar a la boca. Mmmm... m'encanta el sabor del meu conyet humit! Mentrestant, el metge que s'havia cansat de mamelles, se l'estava cardant per la boca. Mmmm... i ja no puc parar de fregar-me la figa! Uauuuh... quin gustàs...! Mmmm...! I el metge, que em veu, i tracta que m'hi acosti...! Entre els dos que em posen a quatre grapes i em treuen les calces. Mmmm... i comencen a untar-me de crema pel culet...! Que em vols ficar un supositori...? Mmmm... sí! Ooooh... sí que n'és d'enorme...! Ooooh...! Cariny... que m'estriparàs! Mmmm... quina cosa tan gran...! M'esclafiràs el cul... Ooooh... uauuu... quin gust! Ooooh... segueix, cariny! Segueix entrant... ! Ooooh... sí...! Ooooh...! Segueix, cariny..! Segueix... i escorre't dins de mi...! Mmmm... així cariny...! segueix... segueix... així...! Mmmm...!

Oi... dà...! És per la curiositat que vaig trobar la medicina necessària... i ja he quedat per continuar el tractament...


8

L'ENTREVISTA

Hola celet! La companyia de la nostra línia calenta és el que necessites per estar-hi a gust. Em diuen Carmina i sóc una noia apassionada i lliure de prejudicis. Crec que l'amor pot obrir totes les portes i és per això que el practico sempre que el cos m'ho demana. Mmmm...! És tan deliciós aprofitar l'oportunitat quan s'hi presenta! Fins fa poc no tenia treball. Un dia, vaig veure un anunci d'una empresa que buscava secretària. Hi vaig telefonar i em donaren hora per l'entrevista. Em vaig triar un model especial per la presentació. Un vestit negre, curt i ajustat que em marcava el tall i em feia lluir el culet, tot tibant com una poma ben sucosa. També em vaig posar una mitges de seda amb unes lligues i unes sabates de taló alt, d'agulla. Mmmm...! He de reconéixer que m'hi trobava supersexy! Hi havia altres noies esperant, però m'hi van fer passar la primera. L'entrevistador era un home elegant i simpàtic. Vam seure en un estupend sofà de cuir i començà a fer-me preguntes. Vaig creuar les cames i s'entrevien una mica les lligues. L'home es quedà callat per un moment, i em mirava les cuixes com si no n'hagués vistes mai de la vida. Hi posà la mà suaument i començà a acaronar-me. Mmmm...! Quina meravella de sensació! Impulsivament, ens vam fer tot de petons. Les seves mans m'acaronaven i em fregaven els pits i les natges, i em treia tot el foc de dins. Mmmm...! Em posava com una moto! Tenia el conyet tan mullat que semblava voler fondre's. Em calia ficar-hi, a dins , alguna cosa ben dura. Llavors li vaig baixar la crmallera i aparegué una verga fabulosa completament trempada. M'hi vaig obrir de cames i ell m'apartà l'elàstic de les calces i m'hi fregà amb la punta del cargol. Ooooh...! Jo no puc resistir que mi palpen el clítorix! Mmmm...! és massa...! Vull que em penetris, celet! Mmmm... així, sí! Ooooh...! quin gust...! Mmmm... sí, clava-la més...! Mmmm...! m'ho fas molt bé...! Mmmm... i ni tan sol no m'has tret les calcetes...! I ho fem vestits...! Mmmm... que bé! Mmmm... així... segueix... celet...! Segueix... segueix...! Sííí...! Ooooh...! Quin plaer em dones...! Mmmm... m'he escorreguda tota... i ara vull que m'ho facis dins la boca...! Així mmm...! frega-me-la per tcla cara... així... deixa'm que te la llepi... Mmmm... mmm... mmm...!

El cavaller em descarregá un raig de semen antre els llavis... es cordà els pantalons i despatxà la gent... El treball ja era meu... fins ara...


9

Sessió fotogràfica L-29

Hola amor! És fantàstic que m'hagis telefonat! Tinc tantes coses a contar-te! Em dic Aurora i sóc model professional. De veritat, em fa goig el treball que faig perquè m'encanta que em mirin. En realitat, m'excito de debó si em miren una estona. És una cosa... que no puc fer-hi res! Sovint he de ficar-me en el primer servei que trobo i... em masturbo. Mmmm... és que no hi puc resistir! L'altre dia em cridaren per una sessió fotogràfica. I vaig ser tota la tarda a l'estudi d'un xicot molt simpàtic. Li havien encarregat un catàleg de moda i vaig haver de canviar-me moltes vegades. I ho feia darrera un paravent, però ell es bellugava per tot i jo sabia que no parava de pispar-me de reüll. Mmmm...! i això m'és tan excitant...! Hi vaig fer poses de tota mena, i això em posava encara més calenta. En acabat, per relaxar-nos una mica, li vaig proposar de fer encara unes fotos per a nosaltres... Em vaig situar davant la càmera i em vaig obrir de cames. Em vaig aixecar la faldilla i li vaig mostrar les precioses calcetes de randa. En un no res improvisàrem una sessió pornogràfica. Mmmm...! En tenia tantes ganes...! Em vaig treure del tot el vestit i em vaig quedar en calcetes i sostenidors. Em vaig estirar al sofà i vaig coquetejar com una gata eixida. Ja sentia que allò me'l tornaria boig. Es movia al meu voltant, com un esperitat, disparant la seva càmera. Em demanà que jo m'estimulés... Mmmm...! Ho estava desitjant...! Em vaig passar les mans per tot el cos, a poc a poc, gairebé fregant-lo a penes. Em vaig acaronar els pits fins que els mugrons se'm van posar tibants i semblava que esclafien. Vaig introduir la mà per sota les calcetes i em vaig fregar la figa... més i més ... Mmmm... quin plaer...! Em vaig posar a quatre grapes, amb el cul enlairat... i llavors vaig sentir que ell no podia més. Em treu les calces d'un grapat i em posa una verga llarguíssima a l'entrada del cony...! Mmmm... suaument... sí...! Mmmm...! sí fica-la, a poc a poc...! Mmmm... que suau...! Una mica més... sí... ara...! Mmmm....! Encara, a poc a poc... amor...! Sí... segueix... amor! Sííí... Mmmm...! Amor no t'aturis... ara...! Mmmm...! De pressa... amor...! Corre... corre... Ooooh...! Escorre't.. ara... sí... escorre't...! Mmmm Ooooh...!

Mmmm...! Fer l'amor amb un fotògraf té els seus avantatges... perquè pots tenir fotos de record...


10

L'enquesta L-28

Hola tresor! Sóc model d'alta costura i ja pots imaginar-te el meu cos. La meva vida és plena de situacions excitants. Tinc una col.lecció de llenceria fina... preciosa! Mmmm...! M'encanta la llenceria...! I sóc capaç de passar-me la tarda sencera emprovant-me modelets...! Una tarda que era sola a casa, em vaig posar un body nou de trinca, em vaig posar dreta en front del mirall, i vaig comprovar que s'ajustava perfectament a la meva figura. Les copes em subjectaven els pits enlairats i els mugronets rosats s'entreveien per sobre les randes. Llavors desitjava que un mascle admirés aquesta meravella... i tot just aleshores trucaren a la porta. Era un noi alt i templat, que volia passar-me una enquesta política. La política, a mi, tan se me'n fum! però aquell xicot... estava com un tren! així doncs, el vaig fer entrar-hi. Seguérem al sofà de la saleta i començà a metrallar-me a preguntes. Em trobava frec a frec d'ell i, de tant en tant, el seu pantaló m'acaronava la cuixa tota nua. No em treia els ulls de sobre, però no s'aturava amb aquelles preguntes. Fent com aquell qui no vol... hi pensava una mica, em posava el ditet als llavis i m'el xuclava una mica. Mmmm...! El xicot es posava nerviós! I tant tremolava que gairebé no podia ni escriure. Li vaig acostar la mà a la seva i això va ser bastant perquè ja no podia resistir-se'n. M'enfonsa el cap entre els pits i comença a llepar-me àvidament els mugrons. Mmmm...! Com m'encenc si em tusten les mamelles! Les llepades em treien tot de foc al cos. Llavors jo que m'obro bé de cames i em descordo el body. Ell que em besa la boca, el coll, els pits... m'engrapa per baix i se m'aboca al pubis. Em pessiga el clítorix i me'l frega amb ritme...

-Mmmm...! Jo que tinc el tramús completament mullat... Mmmm... i necessito que me la claves... Mmmm Sí, apa... si's plau...! Mmmm Sí... Puja'm a sobre... Oh, sí... Sí! Ooooh... sí tresor...! Mmmm...! Estaca-la, tot d'una...! Més... més... més! Mmmm... quin gust m'estàs donant...! Mmmm Em fas tota una dona...! Així, així... vas bé...! Mmmm...! Escorre't ara... amb mi... Sí... Ooooh... quin goig...! Que bé que va Aaaah... tots dos alhora... Aaaah...!

Mmmm... Aquell xicot de les enquestes sabé com estripar una noia... Malgrat que al paper va posar una creu on deia: No sap... no contesta...


11

Generosa entre les cabres L-27

Hola cariny! M'abelleix molt que hagis connectat amb la meva línia eròtica. Vas a passar amb mi una estona estupenda, n'estic ben segura. Mmmm...! Què en sóc d'agradosa jo...! De veritat que no puc suportar el patiment dels altres. Especialment, el dels homes. Quan veig un home patir per manca d'afecte no puc evitar de mostrar-me generosa...! Ara visc a la ciutat, però de tant en tant, faig una visita al meu poblet de la serra. És un lloc encantador. No fa gaire vaig tenir l'ocasió d'anar-hi i vaig poder demostrar la meva generositat. Vaig marxar d'excursió al camp. Feia un dia magnífic i vaig trobar un prat deliciós per tombar-me una estona sobre l'herba. Em vaig treure els vaquers i la samarreta per sentir millor la carícia del sol. Mmmm...! quina meravella! Em trobava tan de gust que em vaig quedar ensopida. De seguida, però, vaig tenir la impressió que no em trobava sola. I tant! Em trobava envoltada per un ramat de cabres que pasturaven tranquil.lament. Vaig palpar al voltant i enlloc no vaig trobar la roba, per contra, no sé qui s'havia entretingut a treure'm les calces. Assegut, a escassos passos de mi, hi havia el pastor que em tenia la vista clavada. Que s'havia fet una palla a la meva salut...? Mmmm... La situació m'estimulà el temperament, ja de natural, generós. M'hi vaig ablanir una mica i vaig voler descobrir-li millors coses encara. Em vaig posar a quatre grapes, mostrant-li el cul enlairat i amb una mà vaig començar a acaronar-me el conyet. Mmmm...! Em passava la mà de dalt a baix, pel tall del cul, m'entretenia joguinejant en la vulva i trescant entre el clítorix... Mmmm...! N'és tan sensible...! De seguida vaig estar totalment fosa. De sobte, vaig sentir un cos estrany i dur entre els llavis de la petxina. Amb un sol cop, sec i brutal, el pastor me la clavà fins al puny. M'atenallava pels flancs i em feia culejar frenèticament...

-Mmmm... bèstia! Em vas a destrossar! Aaaah...! M'ho fas igual que a les cabres...! Ooooh... que n'ets de bèstia...! Nooo...! per favor! Mmmm... m'estàs matant per dintre! No! Atura't... m'estriparàs! No... noooo-oooh! Ooooh, així... sííí... Sí! Segueix... segueix-hi! Mmmm...! Però, que n'ets d'animalot...! I quin plaer... em fas... cariny...! Segueix...! Segueix, així... així... així...! Ooooh..., quina meravella...! Mmmm...! Mai no m'ho havien fet així...! Ooooh...! Que ja t'escorri's...? Mmmm... carinyet...! Sííí... Escorre't... amb mi...! Mmmm...! què bo... Ooooh...!

I quin moment tan fantàstic! No hi ha res de tan bo com la natura esplendorosa...


12

El culet sensible L-26

Hola celet! T'hi trobes a la meva línia eròtica, una línia oberta als teus moments feliços. Em diuen Marina i als meus 25 anys sóc una noia espaterrant. El millor del meu cos és el culet... rodó, arromangat i ben ferm! I és de veritat que, en palpar-me'l, m'excito tant que seria capaç de fer qualsevol cosa... Mmmm...! Em torno boja quan em palpen el cul... L'altre dia vaig comprovar el resultat d'aquesta... sensibilitat tan especial. Tornava a casa, caminant, i en això va començar a ploure. En un no res em vaig mullar per complet. Encara sort que passava a prop del pis d'una companya i, doncs, hi vaig pujar a refugiar-me. Ella no hi era, però, el seu marit em convidà a passar-hi i em suggerí de trure'm la roba mullada, si no volia refredar-me. Tenia els mugrons a punt d'esclafir i se'm transparentaven completament. L'home no em treia els ulls de sobre els pits. Va entrar a l'habitació i em va treure un "deshabillé" perquè estigués còmoda mentre se m'assecava la roba. El deshabillé era encara més transparent que la meva brusa. Mmmm...! Aquest xicot sabia bé el que es feia! Em vaig posar davant d'un gran mirall per veure que tal em parava aquell model... i ell se m'acostà pel darrera. Es trobava tan enlluernat mirant-me que, sense adonar-se'n, em fregà lleugerament el cul. Mmmm...! la pell de les natges és tan sensible... que no ho vaig poder suportar! Li vaig treure el culet una mica més endarrera i el vaig fregar pel seu paquet. Em vaig obrir un tant el deshabillé i m'acariciava els pits... estrenyent-me'ls amunt i avall. I vaig balandrejar-me tota eixida contra la seva bragueta. Mmmm...! Ell que em posa les mans a l'espatlla i em besa delicadament el coll. Ja s'havia tret la dura verga i me la fregava impassiblement pel tall del cul. Aaaah...! Me la deixa relliscar entre el conyet i l'anus una i una altra vegada. Em frega les natges a cada escomesa i això ja és prou més del que puc resistir...

-Oh sí... amor! Em tornes boja...! Mmmm...!No em torturis més...! Mmmm...! fica'm la teva verga... si's plau...! Mmmm...! oh... sí! Així...! Segueix...! amor, segueix, endins i afora...! Sííí... Acarona'm el cul... així! Sí! Ooooh...! amor, ets estupendo...! Mmmm... segueix... per favor....! No t'aturis...! Mmmm...! amor, no t'aturis...! Ooooh...! quin gust...! Amor, m'estàs portant al cel..! Mmmm...! sííí... segueix... així...! Sííí...!

Quan ell es va escòrrer dintre del meu conyet, li vaig fer una mamada... atòmica...! i encara queda molt perquè torni l'amiga...


13

Pessigolles L-25

Hola perla! El meu company ha marxat i no tornarà fins ben tard. Ai! no sé que puc fer jo, tota sola! M'agrada caminar nua per casa i ara mateix m'estic tombada al sofà com la mare em portà al món. Se m'està acudint que jo mateixa puc fer-me pessigolles. És tan agradable! M'agrada palpar-me els pits. Els meus són grans, rodons i ferms... i els mugrons morens són com dos deliciosos bombonets. Mmmm...! M'agrada que me'ls acaronen i me'ls llepen. Em mullo els dits en saliva i i me'ls passo per sobre suaument, molt a poc a poc, com si fos la llengua del meu amant. Mmmm...! Quin plaer...! Ja en van prenent tibantor... Me'ls entreny entre els dits, cada cop més fort. Mmmm...! Ja m'estic posant com una moto.! Si m'aturo ara mateix em neguitejo. Mmmm...! Em sento el conillet tot prou mullat. Hi fico el dit a dintre i en acabat me'l passo a poc a poc per sobre del clítorix. Deixo una mà al pit i remeno l'altra per baix. Oh... això és massa...! Em separo ben bé els llavis del conyet per acaronar-me'n l'entrada. El deliciós olor del meu pubis m'excita com més va més. Ara mateix tinc totes dues mans avall i així puc ben obrir-me el tall i ficar-ne els dits a dintre. Mmmm...! Me'ls hi fico i, altra vegada, me'ls en trec; me'ls en trec mulladets i els hi torno a ficar. Ooooh...! sí! Els meus dits són tan plaenters com una bona verga...! Em passo la mà pel tallet del cul i m'acarono la boqueta de l'anus. Me l'humitejo ben bé i me'l torno a fregar pel defora. Mmmm...! Em treballo el conill amb bon ritme... Sí! Amb molt de ritme...! Em fico un dit a dintre el cul i faig pressió giratòria. Ooooh...! carinyet meu...! Quin gust...! Mmmm...! Amb una mà m'ho faig per davant i amb l'altra per darrera. Mmmm...! Em sembla reventar de plaer...! m'hi fico un altre dit, al cul... i Mmmm... un altre de més...! Oooo-oooh...! Això ja va semblant una bona verga...! Mmmm...! No vull perdre el ritme. Ooooh cariny...! Quin plaer més gran...! M'agradaria que la teva verga se m'escorregués a la boca, ara mateix...! Ooooh...! I em beuria la teva lleteta...! Ooooh...! que ja em vé...! Sí! Vine...! Vinc... jo! AaaaH...!

Mmmm...! M'ha fet tant de gust que em creia no poder suportar-ho. Ai...! ja sóc tota una experta en pessigolles...


14

GATETA ENTREMALIDA

Hola amor! El conyet s'estremeix de plaer en sentir que vens a la meva línia calenta. He de fer-te un munt de confidències, amor. Vinc de passar unes vacances al camp. He fet algunes entremaliadures de les meves i m'ho he passat diví. M'encanta jugar... i un cop començo ja no puc aturar-me. Mmmm... són una gateta entremaliada de debó. Em trobava una tarda a la granja d'uns amics, mentre tothom feia la migdiada vaig fer un tomb pel graner. Hi havia una pallissa magnífica. Hi vaig pujar a l'andana i em vaig estirar sobre la palla. Mmmm... quina sensació més comfortable! Em vaig revolcar sobre la palla, com si fos amb un noi i vaig començar a excitar-me. Em vaig treure el vestit, el sostenidor i les calces... i vaig restar amb els mitjons només. Mmmm... les palletes m'acariciaven la pell de la manera dolça que pots imaginar. Em vaig posar cap avall i em vaig refregar contra la palla. Ooooh... quin gustàs! Algunes palletes se'm ficaren al cony i em feien tot de cusquerelles delicioses. Llavors vaig veure entrar al graner un mosso. S'hi va estar una estona traginat-hi, mentre jo de dalt guaitava. Un home ben plantat, vaig dir-me. Vaig imaginar com hi faria l'amor amb ell i vaig començar a masturbar-me. Em feia un plaer tremend de mirar sense ser observada. Però, em calia una bona verga... és clar. Se m'acudí llavors una jugada divertida. Pensat i fet... En passar el mosso per dessota meu li deixo caure al damunt les calcetes. Ell que se les trau del cap i mira cap amunt... i jo que m'amago. Segueixo acariant-me i revolcant-me per la palla i en un instant sento un moviment al darrera. El mosso em descobreix i se'm fica al darrere... i començaa treballar-me. Ooooh... sí, amor! Sempre he somiat de fer-ho a la pallissa i... mmm... ara mateix me la pots clavar aquí mateix, amor... Mmmm... tot just quan més em calia...! Ooooh... amor! Que be... mmm... sí! Pren-me ben fort i penetra'm per darrera...! Així... amor! Fica-la així...! fica-la tota...! Ooooh...! Sí! Segueix, amor...! Mmmm... sí! Quin gust...! Sííí...! Ara més de pressa...! Així... així...! M'estàs fent feliç... i m'escórrec de plaer... Ooooh..., amor! Apa... no paris, no t'aturis... Així... amor... així! Mmmm... M'escórrec de debó, amor...! m'estic fonent... sencera...! I tu amb mi... també... t'escorres. Aaaah... quin gustàs...

Un raig de llet calenta m'inunda el cony... I fem l'amor on vulguis... provem sobre l'haca culera... amor. Que en sóc d'entremaliada...


15

SUPERCARDADA AL SUPERMERCAT

Hola amor! M'alegra força que m'hagis telefonat. Vas a gaudir de debó escoltant-me les intimitats, n'estic segura. Em diuen Maribel, tinc 22 anys i treballo en un supermercat. És un treball realment esgotador, però intento trobar-hi la part bona de l'assumpte. Mmmm...! L'encarregat és un noi estupend i ens tracta a totes de meravella, a mi també, és clar. Al començament vaig creure que es tractava d'un noi molt estricte, però, de seguida vaig descobrir que n'era, d'encantador...! M'havia demanat que l'ajudés al magayzem, i vam haver de bellugar una pila de caixes, tot i que hi ha una bona refrigeració, tots dos acabàrem xopats de calor. Ell es tragué la camisa i jo em vaig descordar un tant la bata de l'uniforme. Llavors se n'adonà que no jo portava res més dessota i em somrigué complagut. Mmmm... com m'encanta d'anar lleugera de roba! Mentre descansàvem, va prendre un plàtan, el més gran que mai no havia vist, i me l'acostà a la cara. Em preguntà si m'agradava i li vaig dir que era la meva fruita favorita. Llavors em pelà el plàtan... m'obrí una mica més la bata i comença a refregar-me'l entre els pits. Després començà a baixar pel meu cos. Les cames em tremolaven així que vaig seure sobre unes caixes i em vaig obrir de cames. Mmmm... com desitjava que me'l fiqués...! Encara continuà fregant-me'l pertot del cos, l'acostà al pubis i quan em veié tota mullada, comença a introduir-me'l a poc a poc, amb molta cura. Ooooh... El plàtan era més gros que qualsevol membre que jo no hagi vist mai. Quan me'l ficava endins tot el borrisol del clatell se m'eriçava. Quan ja era tot dins, l'encarregat s'ajupí i comença a llepar-me el tramús. El plàtan es fonia i es feia com farinetes. però ell se l'anava menjant a poc a poc, i em feia unes llepades deleroses, insistents. Com mai de la vidfa...! Mmmm... sí! Llepa'm tota...! Llepa'm el cony...! Cariny...! Mmmm... quin gust...! M'estic escorrent de plaer...! Ooooh...! sí... si's plau...! Vull que em penetres però que tu també t'escorris amb mi...! Així...! Mmmm... Sí, però... que fas cariny...? Ooooh...! Me l'estàs ficant pel cul...! Mmmm... Aiii...em fas mal...! Ooooh... nooo... per favor...! Ooooh... ooo... sííí... sí... segueix... així... segueix... sííí...! I no t'aturis... cariny... Així... així.. així...Mmmm!

Quina delícia...! Un plàtan al conyet... i una bona verga dins del cul... carall...!


16

ALEGRIES FERROVIàRIES

Hola cariny! La meva línia de somnis eròtics és oberta per tu. Vull que gaudeixis d'un bell moment. Posa't còmode, relaxa't i presta atenció. Em diuen Montse i sóc... ferroviària. Tinc la sang calenta i reconec que sóc molt popular entre els companys. Ja conec bé la ferramenta de tots ells i és per això que darrerament em dedico als passatgers, naturalment als homes. Saps que els trens són llocs adients per entaular noves relacions. S'hi produeixen sovint les trobades més meravelloses. Quan vaig estar destinada d'hostessa del vagon-llit a la línia Barcelona-París vaig tenir una experiència curiosa. Durant un trajecte, un home gran, francés, i amb l'aspecte de ser bastant ric, em convidà a una festa privada al seu compartiment. Li vaig dir que tot i que no podia estar-me molt temps... hi aniria. Em rebé amb caviar i xampany. A l'instant hi acudiren dos nois joves, elegants i molt simpàtics. Vaig saber de seguida que el que volia el francés era de veure'ns tots tres, els dos joves i jo, com ens entreteníem. Vaig seure entre els joves i en un no res em despullaren. Mentre en besava un, l'altre començà a acaronar-me els mugrons. Llavors vaig agafar una verga en cada mà i de seguida van estar completament trempades, que demanaven menjar-se-les. Això vaig fer amb una d'elles. Me la vaig ficar sencera a la boca i... quina delícia...! Li vaig repassar la llengua de dalt a baix i la vaig mamar amb totes les meves ganes. Un noi em subjectava pel clatell i em bellugava el cap rítmicament. El seu company m'acaronava la vulva laboriosament... fins que la va tenir a punt... ben xopa! Llavors, em prengué per darrera i va anar introduint a poc a poc la seva verga, tots tres a ritme... I cada cop més de pressa. Mmmm...! Sí! Quina delícia de sensació... Una verga a la boca i l'altra al darrere... entrant i sortint...! Mmm... però encara hi hagué més... Mmmm sí! Unta'm el culet de mantega...! Mmmm Ooooh...! Ooooh...! Així... així... així...! Quin dit més llarg...! Mmmm... si's plau ara ... la verga...! Ooooh... sííí...! Cardeu-me així... plegats... pel cul i pel conyet... Aiii...! Ooooh... quin gust més salvatge...! Així... així... sííí...! Mmmm... Que no pari...! Em matareu del gust...! i ja m'escorro... tota... Em matareu de gust... bandits...! Mmmm!

I la festa durà tota la nit. I el francés impàvid, que mirava embadalit i fumava un cigar rere un altre. I em regalà una polsera... i... em porta cada noi... com més va més salvatge...


17

Mecànica nacional L-23

Mmmm...! Hola carinyet...! M'alegra molt que hagis conectat amb mi. Em diuen Paula i m'agrada aprofitar les oportunitats per gaudir de la vida i els viatges que ofereix a una noia com jo, lliure de prejudicis. Tinc un Volkswagen, dels que en diuen "escarabat" i un diumenge vaig tenir una avaria enmig del camp. Després d'esperar una bona estona, vaig poder avisar un mecànic que remolcà el cotxe fins al seu taller, i tot i que era festiu, s'oferí a reparar-lo. Ens tancàrem tots dos sols al taller i començà a mirar el motor. Com que no hi trobava res, es fica a explorar a sota del cotxe. M'hi vaig acostar i vaig recolçar els braços al capot. Llavors em vaig adonar que portava una minifalda i que m'havia tret les calcetes per conduir més còmodament. Mmmm...! Com m'agrada sentir el vent a la figa, mentre condueixo...! Vaig mirar avall i ... quina sorpresa! Vaig veure el cap del mecànic guaitant per davall del cotxe, tot just al mig de les meves sabates. Vaig restar quieta una estona, despistada, com si allò fos el més natural del món; tot seguit vaig sentir com una cosa freda i dura em separava dolçament els llavis del cony. Mmmm...! El mecànic em treballava amb una llarga clau anglesa! Per facilitar-li el treball, em vaig aixecar la faldilla i vaig ben obrir les cames. Ell em va fer relliscar la clau pel tall i comenàa a fregar-me el clítorix. Mmmm...! Em posà una punta al conyet i l'altra a la boca del cul i hi premí suaument. Ooooh...! La clau em parava millor a mi que no al cotxe! El mecànic l'estrenyia cada cop més fortament, mentre balandrejava endavant i endarrera. Jo que m'obro completament de cames i me'n vaig avall, tota fosa de gust.

-Ooooh...! vas a matar-me de gust amb la claueta, I jo vull tenir una cosa més dolça entre les cames...! Mmmm...! sí! Em poso sobre el capot, amb el cul esperant-te... i tu... Mmmm...! sí. fica-me-la! Fica-la, amor...! Així... Ajustada.


18

Banys de mar L-21

Hola amor! Sóc sola a casa, després de les vacances, que han estat estupendes. He estat a Eivissa, en una casa llogada molt a prop d'una caleta. No pots ni imaginar-te com ho he passat! La primera nit, despr‚s d'haver sopat, vaig baixar a la cala per prendre un bany tota sola. Em vaig treure la roba i em vaig capbussar tota nua, com la mare em port… al món. L'aigua era tan transparent que es podia veure el fons del mar allumenat per la llum de la lluna. Vaig nedar una mica i em vaig deixar dur per les dolces onades. Mmmm...! quina sensaci¢ tan meravellosa! De sobte, vaig sentir un clapoteig al costat, i em vaig alertar. Era un home que se m'acostava silenciosament mentre em somreia d'una forma encantadora. En reconeixe'l, em vaig tranquilitzar. Era un pescador que abans havia vist treballant a la platja. Era maco i estava molt bo! Jo tamb‚ vaig somriure, i ned…rem joguinejant tots plegats una estona. La nit era tan c…lida i tranquil.la i la companyia tan agradable que m'estava excitant de deb¢. Arribats en un lloc on s'hi tocava el fons, deix… de nedar i em va atreure envers ell. Rellisc… una cama entre les meves i me l'estreny‚ contra el conyet. Comen‡…, llavors, a fregar-me el pubis mentre joguinejaven les nostres llenges. Mmmm...! Em feia tremolar de gust...! Jo li seguia el ritme, balandrejant-me sobre la seva cama i ell em besava i m'acaronava tot el cos. De tant en tant, ens enfons…vem una mica, i torn…vem a sortir-hi m‚s calents. En una de les immersions, en tornar a sortir a la superf¡cie, sento que en comptes de la cama porto al conyet la seva verga trempada, ben estreta delicadament contra els llavis de la vulva. Mmmm...! Fica-me-la, si's plau...! Oh...! s¡...! Fica'm la teva verga submarina...! Mmmm...! Quin gust... per favor...! Aix¡, aix¡...! Mmmm...! Fica-me-la m‚s en dins...! Amor..! M‚s..., aix¡... amor..! M‚s...! M‚s...! Ooooh..! amor! Quin gust que e1


19

Carme

Hola celet! Posa't còmode i prepara't a tenir una experiència maca! Hi tens prou, amb una mà, per tenir el telèfon. Amb l'altra mà, pots fer com jo... ajusta't la butaca i afluixa't la corretja dels pantalons... No sé que em passa amb les mans que no poden estar-se quietes.... Com l'altre dia que em van contractar d'animadora en un ball de disfresses i em vesteixen de ballarina. L'oficial del sastre, que és un noi del meu barri i ja el coneixia m'asseu al tamboret i comença a emprovar-me la cò­fia i encastar-la de flors... Jo... com si no manés de les meves mans, comprovo que elles soles s'enfilen a la bragueta del jovenàs i comencen a toquejar, mentre li creix imponentment una muntanya a l'entrecuix, però ell no fa res per marxar. Mmmm...! què delícia veure un membre erecte, observant-te com si fos un escolanet descarat... i el seu amo, plantat al teu davant mantenint-lo i


20

URSULA VA DE BOTIGUES

El meu nom és Ursula. Aquesta tarda he sortit de compres. He entrat en una Boutique i m'he triat un modelet curt i vaporós, molt sexy. Me l'he posat i he sortit de l'emprovador perquè el venedor em donés l'opinió. Per la cara que feia, jo li agradava, el que més... les cames, perquè no parava de mirar-me-les. Me n'he tornat a l'emprovador i ell m'ha seguit endarrera, mentre comentava que em parava d'allò més bé... Caram! quin venedor més simpàtic! Li he demanat que m'ajudés a baixar la cremallera i m'he girat. Llavors al mirall he vist com baixava el cap fins arribar al coll i he sentit com hi dipositava un petó, dolçament, sobre la pell tremolosa... mmm! el meu punt feble! Llavors que em baixava la cremallera, el palpís dels dits m'han acaronat l'espatlla i baixaven amorosament envers les cuixes. Mmmm...! aquest venedor sap prou com tractar una dama! En això que m'inclino endavant... Sent endurir-se'm els mugrons i sent el contacte fred del mirall. Balandreja el culet i li l'estrenyo cap al paquet. Mmmm...! se m'eriça el cabell per tot. Passo les mans entre les meves cames i li allibero la ferramenta. Em baixa les calces, i em sento palpitar el seu nap entre les natges, hi rellisca tall avall i me l'inserta al davant del conyet anhelat. El frega amunt i avall..., amunt... avall... tot separant els llavis de la vulva... i m'hi trobo tot xop el tramús...

-Mmmm...! segueix així... sí... segueix així, no t'aturis! Mmmm... que bé que m'ho fas! Em faràs rebentar de gust! Mmmm... sí mmm...! Acarona'm els pits... sí amor..., així..., acarona'm així, amor. Mmmm... que calenta m'estàs posant! I no em pots deixar així...! Fica-me-la...! Oooh..., sí, ho sí! Fica-me-la a poc a poc..., Això és! Oooh... lentament! Mmmm... quin gust! Segueix una mica més... apa...! Més...! Mmmm... així, així...! Mmmm...! Jo mateix em frego el clítorix... i de pas t'acarone els collons... Veritat, que t'agrada? Mmmm...! així amor... que fort amor....! No t'aturis... mmm..., no t'aturis! Més..., més..., ara ja sóc a punt d'escorre'm! Fica-me-la-hi ben bé, força endins que m'escòrrec! Mmmm...! M'escorreré seguit però abans et faré una mamada..., pillet! Aaaah...! ja em ve... quin gust... quin plaer més gran!

Mmmm... demà passaré a emprovar-me un altre modelet! M'encanta anar a la moda!


21

EL TOCADOR DE SENYORES

No saps que em diuen Eugènia? Estic casada amb un important home de negocis, més gran que jo, i que em permet de fer totes les bogeries que em passen pel cap. Mmmm... i és tan complaent! Una nit ens divertíem en una festa. El xampany em posa calenta i m'havia fixat en l'encarregat del guardarroba, un jove ben plantat, d'aquells que porten un anell a l'orella. M'hi vaig adreçar, cap on era, i li vaig demanar pel tocador de senyores. Es va quedar de pedra i, en veure que jo li somreia, va assentir i em portà al pis de dalt. Des de l'escala vaig girar el cap i vaig comprovar que el meu marit ens observava, i també somreia. Un cop dalt, vam entrar en una sala de bany luxosa. El guardarroba m'ajudà a treure'm el vestit de nit. Només duia portamitges i un petit sostenidor que mostrava al damunt els meus mugrons negríssims. Vaig seure en un tamboret i em vaig obrir de cames. Vaig acostar-li una navalla i la crema d'afaitar i el jove comprengué què havia de fer. S'agenollà al meu davant i em va cobrir d'escuma tot el pubis. A poc a poc, em passà amb habilitat la navalla i anà traient-me suaument tot el pelam. Mmmm... com m'arravata una bona afaitada! Mentre la subtil fulla es passejava pel ventre, vaig començar a acaronar-me els mugrons, a fregar-me'ls amb el palmell de la mà. Estava eixida! Em sentia els llavis del cony mullats i estremits. La fulla de la navalla s'acosta, a poc a poc, al clítorix; i jo em posava al roig viu. Mmmm...! Era a punt d'esclafir! Llavors vaig advertir que a través de la porta entreoberta algú ens espiava. Una donzella a gates s'ho mirava tot amb els ulls com plats. I el meu marit, agenollat al seu darrera, l'enculava amb frenesí. El jovenot acabà d'afaitar-me i, abans que pogués aixecar-se, li vaig subjectar el cap i amb les dues mans me'l vaig aixafar contra el cony ardent...

-Mmmm... així..., molt bé! Llepa'm el tramús..., besa'm la vulva, sí! Així... què bé que m'ho fas! Aaah... segueix amor... apa! continua! Fes-ho amb la llengua... fes-ho bé... així! Ara fica-me-la al cony! Apa, fica-la-hi tota! Sííí... Mmmm... Que m'escòrrec a la teva cara! Mmmm...! què meravella! Com n'és de suau el meu conyet... quin gust! Apa! Vinga...! Sííí... amor...! M'escòrrec de goig! Ara... ara... Aaah... Mmmm...! què bé...!

Després del meravellós orgasme, els quatre continuàrem jugant en el tocador de senyores. Mmmm... què bé em coneix els gustos el meu home!


22

Els secrets de mamà

Tinc 17 anys i un nom que m'agrada molt: Soledat. Com em trobo sola a casa, com ara, m'agrada excitar-me imaginant escenes divertides i, mentrestant, jo mateixa em faig gustet. L'altre dia, entre la roba interior de la mare vaig trobar un aparell que féu molta gràcia. Era una verga de plàstic, gran lluenta, amb un interruptor que, en prémer-lo, li fa vibrar la punta. Ara vaig a provar-lo.

M'estiro al llit dels pares. Mmmm... i m'ho trec tot, llevat dels dos mitjons blancs. M'imagino que sóc amb un noi que he lligat i li deixo que em posi el nap entre els meus llavis. Mmmm... aquest consolador és tan gran...! Me'l fico a la boqueta entreoberta, el llepo amb la punta de la llengua... una vegada i una altra... Mmmm...! El remullo ben bé amb saliva... traient-me'l i entrant-me'l a la boca..., el recòrrec amb la llengua, com si fos una gran verga ben tibant. Encenc el vibrador i me'l passo a l'entorn dels pits, suaument... Mmmm...! Ara els mugrons es posen tibants i durs. Si poso la punta del vibrador a sobre d'ells, una onada de calor em puja pel cos... Mmmm...! Em poso tota oberta de cames, i m'acarono l'entrecuix, les cuixes, el tallet del cul, com si fos un amant carinyós... Mmmm...! Ara me'l passo per sobre del clítorix. El sento, com va xopant-se amb el meu flux. Espero que no hi hagi un curt circuit! Mmmm...! Ja sóc a punt d'esclafir! Si fos una verga debò, ara mateix la hi posaria, així... al conyet... així...i em separa els llavis tendres..., i una mica la punteta... així..., suaument, a poc a poc, i una mica més endins... una mica més... més... més... Ouuuuh...! M'agrada tant...! Sento l'amant a sobre meu, estrenyent-se tot el cos contra el meu, estacant-me la verga... així Aiiii...! Sí... fica-la així...! Vinga! Apa...! segueix follant-me... sí, fes-ho! Sí...! Més...! Aaah...! Mmmm...! Quin gust més gran m'està venint...! Aquesta és la verga més llesta que entra en mi...! Mmmm...! Em poso a quatre potes sobre el llit... així... estaré millor. Mmmm...! Oh...! Hi ha un flascó de vaselina a la tauleta de nit...! Vaig a provar... Ja crec que sé per què la fa servir la mare...! Mmmm...! Sí...! Així va prou millor..! Mmmm...! Què suau que va... i quin plaer...! Així, així, dolçament, a la boqueta del cul! Ai! Mamà, què meravella! Penetra... folla'm... consolador, carda'm el culet...! Així... així... Mmmm...! A poc a poc, a espai...! Mmmm...! quin plaer...! Augggggh...! Mamà quin gust...!

Quines joguines més dolces que té la mare...!

23

Les postres

Hola, amor meu! El meu cosset s'estremeix de passió en comprovar com el tracta el meu amant... d’allò millor. Perquè tinc un amant fabulós que em fa passar les hores m‚s divines. Et conto com el vaig conèixer. Jo acompanyava el meu marit a un …pat d'empresa en un restaurant de luxe. Tot i l'estupenda reunió, jo m'avorria com una ostra. Llavors vaig sentir com un peu es posava a sobre del meu i me l'acariciava tímidament. El jove executiu que era assegut en front meu trobava la manera d'animar-me. Em vaig treure la sabata i vaig correspondre a les seves carícies amb la seda de les mitges; però el seu peu em començà a escalar per les cames, s'esmuny¡ entre les meves cuixes, acaronant-les dolçament, després m'explorà l'entrecuix, i em va reconèixer el pubis. Mmmm...! M'estava ficant com una moto...! Em vaig apartar una mica les faldilles i em vaig obrir de cames. Llavors el peu s’estreny‚ poderosament contra el meu cony i les calcetes se'm xoparen per complet. Mmmm! Amb quines ganes em vaig abandonar tota a aquell peu meravellós. Mentrestant, ell dissimulava amb els altres invitats, i m'introduïa el dit gros en el tall, tot fregant-hi cada cop amb m‚s energia. Ai...! quina acalorada m‚s dolça! Jo m'havia fet vermella com una tomaca, així doncs, mentre servien les postres, vaig aprofitar per anar al lavabo.

Ja em disposo a fer-me una palla per calmar-me els ardors... però no em fa falta. El jove executiu entra al lavabo tot seguit. Em besa apassionadament mentre m'aixeca la faldilla. Em fa seure a sobre d'una pica i d'una estrebada m'arrenca les calces. Mmmm...! Aquest jove s¡ que sap com tractar una dama. Em refrega la verga eixerida pel conyet i jo no puc m‚s:

- Fica-me-la! S¡! Fica-me-la, amor! Mmmm... així, així...! Mmmm...! Folla'm! Així, de pressa! M‚s de pressa...! Mmmm...! Hem d'afanyar-nos, amor...! Mmmm...! Quin gust...! Segueix, segueix, segueix...! Així, amor...! Mmmm.


24

La secretària capritxosa

Hola amor! La meva línia eròtica s'obre ara per tu. M'encanta que m'hagis telefonat. Sóc una noia independent i moderna i m'agrada disfrutar de la vida al màxim. Quan em v‚ un capritx, vaig a per ell fins que el tinc. Mmmm... Jo sóc així! Treballo de secretària en una gran empresa. Fa poc em destinaren en una altra secció amb un encarregat nou. Des del primer moment que el vaig veure vaig decidir que aquell home havia de ser meu. s encantador i, a m‚s, est… bo de veritat. El problema ‚s que també‚ ell ‚s molt treballador i es concentrava tan en el treball que ni tan sols es fixava en la seva nova, espaterrant i capritxosa secretària. M'hi vaig insinuar lluint els modelets m‚s provocatius, però ell ni pruna. Un mat¡ ja no hi podia m‚s. Vaig entrar al seu despatx decidida a tot, i vaig tancar per dintre. Vaig deixar caure en terra uns papers, com si fos sense voler, i m'hi vaig posar a replegar-los a quatre potes. Em vaig acostar a la seva butaca de cuir i li vaig posar una m… al paquet. Ell m'obsequià amb el m‚s encantador del seu somrís, com si allò fos el m‚s normal del món. Li vaig obrir la bragueta i li va

25

L'AMIC DE PAPA

T'agrada el nom d'Encarna?... doncs, així em pots dir. He estat de càmping no fa molt amb els pares. Mmmm...! I ho he passat de meravella! Amb nosaltres ha vingut la família d'un amic del pare. Érem a la platja a l'hora de dinar i ens hem adonat que no ens faltaven els plats de plàstic. L'amic del pare s'ha prestat d'anar al càmping a portar-los i jo l'he volgut acompanyar. Pel camí em fet una cursa, per veure qui arribava abans, i li l'he guanyada. He entrat tot seguit a la tenda de campanya i, quan jo ja era a quatre potes remenant per dintre la cistella, ha arribat ell. S'ha agenollat al costat i m'ha comentat no sé què del biquini. Llavors m'ha posat la mà a l'esquena i jo he sentit un estremiment recorre’m tot el cos. Els nostres llavis s'han trobat i ens hem fet un petó d'allò més llarg... i dolç. Mmmm...! Estava esperant que em passés una cosa així! De seguida, ha començat a besar-me l'esquena, dolçament. M'ha baixat les calcetes del biquini i, amb la llengua a començat a llepar-me les cuixes..., i les natges... fins arribar al tallet del cul... Mmmm...! M'havia posat a cent...! M'he inclinat encara més i li he brindat el meu culet. Ell m'ha subjectat amb força per les cuixes i ha començat a llepar-me entre el cul i el conyet... amunt i avall, amunt i avall, amunt i avall... sí..., i ho feia tan bé...! Mmmm...! Em xopo tota al damunt de la seva cara! M'aparta les natges i m'obre ben bé el tall del culet... Hi fica la llengua... una vegada i una altra... també entre els llavis del cony... Mmmm...! i amb un ditet em frega carinyosament el clítorix. Mmmm, sí, estàs portant-me a l'èxtasi, tiet ...! Mmmm...! Sííí...! Oh, què grossa tens la llengua...! Ooooh, més a poc a poc...! Oh, això no és la llengua, tiet...! Que és la teva verga, ben plantada...! Mmmm...! sí...! Fica-la! Clava-me-la, així...! Més! Més...! Apa...! Sííí...! Mmmm...! Així m'agrada...! papà! Segueix fregant el clítorix...! No t'aturis...! Mmmm...! així, així, no t'aturis...! Oiii...! M'entra la verga sencera... Mmmm...! Quina dolçor...! Així, així... Estrenyi'm els mugrons, mmm... sí! Mmmm...! I com m'agrada que em mosseguis el coll...! Aaaah...! M'està venint l'orgasme més gran de la vida...! No t'aturis, tiet..! Segueix... segueix... segueix... Mmmm...! Ooooh... tiet..., quin plaer...!

Mmmm... quines coses m'ensenya l'amic del pare! L'acompanyaré cada cop que ho demani...!


26

Una de por L-24

Hola amor! m'agrada tant que m'hagis telefonat...! Em diuen Cecília i sóc una dona apassionada que sap xalar de fer l'amor. De vegades, l'amor es troba de la forma més inesperada i, llavors, és quan més xalo. Un vespre la pluja em sorprengué al carrer i, per no mullar-me, em vaig refugiar en un cinema. En feien una de por i, per més que les de por m'impressionen força, vaig seure a l'última filera. Llavors, una escena m'esglaià terriblement i, sense adonar-me'n, em vaig abraçar al veí del costat. Em vaig disculpar i ell somrigué amb amabilitat, però tot seguit tornaren altres esglais. Ara, en comptes d'abraçar-lo, li vaig passar la mà per la cuixa i cada cop que la pel·lícula m'esglaiava li estrenyia més fort la cama. A l'instant el noi començà a acaronar-me la mà per calmar-me. Mmmm... se'm començava a passar la por! Em va prendre la mà i la posà a sobre del seu paquet, que estava dur de veritat. Començà a fregar-la sobre la bragueta, però, aviat ho vaig fer tota sola. A cada refregada el trobava més dur i punyent. Vaig sentir pena de comprovar-li la tibantor de la verga i doncs, la vaig fer sortir dels pantalons. La vaig encaixar a la mà suaument i vaig començar a moure-li-la (-la-hi). Li vaig enretirar la pell del glan i li passava els dits per la superfície tendra del capoll. Li acaronava els testicles i... tornava a remenar-li la verga, ara trempadíssima. Mmmm...! El noi sospirava emocionat i jo m'estava posant d'allò més calenta! I necessitava calmar aquelles calentures...

-Mmmm... amor...! vull que me la claves...! Vaig a seure a sobre els teus genolls. Mmmm...! Així...! Sí... ara..., fica-me-la. Si... Mmmm...! Estaca-la tota, fins al mànec...! Ooooh...! Que verga més gran...! En vull més...! Mmmm...! Sííí..., més...! Així... Mmmm...! Aquesta pel·lícula sí que m'agrada...! Més de pressa...! Més...! Mmmm...! Fica-la així, així, així...! Quin gust...! Ooooh...! amor...! que bé que m'ho fas...! M'escorreré de seguida aaaahhh...! Escorre't, tu també...! Ara mateix... amb mi...! Si's plau... escorre't amb mi...! Mmmm...! Sí, fes-la tota meva...! Aaaah...! Que meravella...!

Mmmm...! No hi ha res com sentir l'orgasme tots dos alhora! I des de llavors no em perdo mai cap pel·lícula d'aquest cinema...


27

INSACIABLE

Hola celet! M'alegro que hagis contactat amb mi. Vull que et sentis còmode i relaxat mentre jo et porto per un bell somni de plaer. Imagina't que ets amb mi i que gaudeixes tant com jo ara mateix. Ningú no ens pot molestar, cel! El meu promés acaba de marxar després d'haver-me cardat... per la boca i pel cul. M'ha fet gaudir com una bestiola... però jo mai no en tinc prou! Mmmm... de veritat, és que sóc insaciable. Ara mateix... m'imagino al teu costat i que vas a estripar-me... i em venen uns calors per tot...! I em cal acariciar-me jo mateix... per calmar-me...mmm! Sí... sóc tombada al sofà... completament... nua. I em passo suaument una mà entre les cuixes. Mmmm... així de suau...! M'encanta acariciar-me aquí... on comença el tallet del cul. I em fico la mà i m'acaricio l'anus i els llavis i el clítorix...! Ooooh... quin gust més gran...! Vull que t'hi trobis tan a gust com jo. Segur que ara tens el membre ben dur... n'estic certa... Mmmm... i em sembla que hauràs d'acariciar-lo perquè no pateixi! Sí... fes-te una palla... amb mi! I anem a escorre'ns plegats...! Mmmm... sí! Vull que ho facis al meu ritme...! Seria bonic... de tenir la teva verga aquí... amb mi... entre els meus pits... i em poguessis fregar el cargol entre els mugrons...! Te la prenc amb totes dues mans i me la fico a la boca... I et xuclo els collons... a poc a poc. I mentrestant em mullo tota...! I tinc ja quatre dits dintre el conyet... regalimant... però no m'és bastant... Em cal la teva verga per sentir-me a gust... celet. Mmmm... aquí... La teva verga dins de mi entrant i sortint suaument. així... Aaaah... quin plaer...! Tremolo de plaer... aquí... celet! Mmmm... i el meu clítorix esclafirà de tant erecte. Si hi arribés amb la llengua jo mateixa me'l xuclava... Mmmm... sí... celet! Ja no ho suporto més...! Ooooh...! Vull que em penetris, amor...! Mmmm... vull sentir-la al fons meu...! Ooooh... sí! Vull que em cardis, aquí...! així... així... sííí...! Estripa'm fins que em salten les llàgrimes del gust...! Mmmm... sííí! Usa'mmm...! Fote'mmm...! Quin gust de reina... Ahhh...! Quin plaer de verga aquí dins meu...! M'escórrec... ara mateix... Oooohhh...! Escorre't... tu... amb mi... celet! Mmmm... sí... apa... vine amb mi...! Ooooh... Oooohhh... quin gust...! Mmmm...!

Cariny... m'ho passo pipa aquí... amb tu a l'orella... Ja saps on sóc...

Totes les coses arriben, tard o d’hora, també el fax...


28

LA DONZELLA TAFANERA

Hola amor! Estic ben contenta que m'hagis telefonat. Em diuen Remeis, tinc 25 anys i... no és per dir-ho... però estic molt bona... Ara visc als afores i treballo de donzella a casa d'un industrial que té bona cosa de quartos. Té un fill universitari que està com un tren... i de vegades hi porta la nòvia, quan els pares no hi són. Es tanquen a l'abitació i passen la tarda carda que carda... I ho sé perquè els espio sempre que puc des de l'habitació del costat. La nòvia és una esbojarrada febrosa i li encanta que li ho facin pel cul. Suposo que així no calen precaucions per no quedar-s'hi. El cas és que s'ho pren a la valenta. Mmmm... Una mica putones... aquestes senyoretes... no et sembla? Una tarda s'hi tancaren a les quatre i jo vaig marxar darrera d'ells. Vaig entreobrir un tant la porta i vaig preparar-me a gaudir de l'espectacle. Al cap d'una estona em trobava bastant eixida i vaig començar de fer-me tot de carícies... només per fer-los companyia. La noia era d'empeus, amb les mans sobre el respatller de la butaca i el culet enlairat endarrera. Tenia el vestit enrrotllat al cap i les calcetes als peus. El noi s'havia agenollat i furgava amb tota la cara entre el tall del cul. Mmmm... Li llepava el cul a consciència. Li ficava i li treia la llengua de l'anus, una volta i una altra. I la perdulària gemegava de plaer... Mmmm... jo m'excitava d'allò més. La meva mà treballava elclítorix... fent-me alenar de plaer, cada cop més de pressa. Quan el bergant li unta el cul amb vaselina... i comença a ficar-li la verga a dins... sento un orgasme fabulós. Mmmm...! Ai...! que per poc caic dentre l'habitació... Mmmm...i en efecte... hi tombo a terra. Em posen a quatre grapes sobre el llit i entre tots dos em lliguen el cap! Mmmm... sí! Baixa'm les calces... amor...! Quines idees més boges... tens... Mmmm... sí! Fes-m'ho pel darrera...! Sííí. Mmmm... Sí, amor! Però fica'm vaselina...! Mmmm... sí! Mmmm... més... Més... amor! Per favor... ara, no t'aturis...! més...! mmm...! Ooooh... quin gust...! Ooooh... em fas morir de plaer...!

I em va estar cardant fins que s'escorregué i en acabat hagué de continuar amb la noieta... que l'ahavia deixat ameitat de feina. Ara, sovint fem la sessió tots tres... i pobre noi... entre les dues el deixem ben eixut...


29

Romàntica (el gondoler I)

Hola carinyet! Benvingut a la meva línia d'amor. Sóc Violeta, una dona romàntica que no sap resistir-se'n quan la passió s'encén. La meva vida està plena de moments intens i inesperats. Una nit a Venècia vaig llogar una gòndola per recórrer els canals. Mmmm...! M'excita navegar sota la llum de la lluna! Després d'un passeig meravellós per la ciutat, el gondoler va detenir la barca en mig d'un llac envoltat de palaus. Li vaig demanar que s'assegués al meu costat i no esperà que li ho demanés dues vegades. Em sentia molt a gust i vaig inclinar el cap sobre la seva espatlla poderosa. Llavors, falaguer com tots els italians, em va parlar dolçament a l'orella i em va besar. Amb la mà em fregava a males feines els mugrons per damunt la brusa. Mmmm... se m’emportava al cel...! Vaig pensar que havia de mostrar-me agraïda de tant bé que s'ho feia amb mi. Així doncs, li vaig baixar la cremallera a poc a poc, i la seva ferramenta sortí tot d'una. Em vaig inclinar endavant i la vaig acaronar amb la cara i els llavis. Me la vaig ficar a la boca i la vaig xuclar tensorament. L'acaronava tota sencera amb la llegua i les dents. De seguida el gondoler m'engrapà del clatell i me l'empentà tota dintre de la boca. Mmmm...! Quina deliciosa menja...! De primer no hi cabia sinó la meitat, però a poc a poc, va anar entrant-hi tota. La hi vaig mamar a consciència. El meu cap baixava i pujava cada cop més de pressa. Amb totes dues mans li acaronava els testicles mentre la verga m'entrava i en sortia de la boca. El gondoler em va vessar a la gola la seva llet calenta, però vaig seguir mamant-li-la (-la-hi), fins que novament estava a punt. Llavors em vaig treure les calces i vaig seure a sobre d'ell...

Mentre la seva verga em rellisca, amunt a avall, dintre del conyet, ell pren la perxa i empenta la barca. Ara, cada cop que impulsa la gòndola, la verga s'estaca més i més dintre meu. Mmmm...! Rema...! Rema i estaca-me-la...! Estaca-me-la així...! Ooooh...! Sííí...! Celet...! Estaca-la...! Mmmm...! Que bé va entrant...! Ooooh...! Segueix celet...! Segueix així...! Que m'estàs matant de gust...! Mmmm...! Sííí... Celet...! No paris de moure la barca...! Ooooh...! No aturis la verga...! Estaca'm la perxa...Uiii...! Em portes a l'èxtasi...! Ooooh...! Celet...! Quin gust...! Oooh...! Mmmm...! M'escórrec... quin goig...! M'estic escorrent de Gust...! Mmmm...! Ooooh...!

Llavors topem amb l'embarcador i caiem tots dos al fons de la barca...I el gondoler acaba la feina allí mateix...! Mmmm...! Amb serveis especials del lloguer de la gòndola...!


30

El gondoler II



Hola! Benvingut a la meva línia d'amor en viu. Jo sóc la Violeta, una dona romàntica que no sap resistir-se'n quan la passió s'encén. La meva vida inquieta està plena de moments intensos i inesperats. Com ara aquella nit a Venècia que vaig llogar una gòndola per recórrer els canals tota sola. Mmmm...

M'excita navegar sota la llum de la lluna! Després d'un passeig meravellós pels canals tardorals d’aquella ciutat aquosa, el gondoler va detenir la barca en mig d'un llac envoltat de carreus i palaus. Li vaig demanar que se m'assegués al meu costat i m’expliqués detalladament el paisatge de llums, ponts i canals... i no s’esperà que li ho demanés dues vegades. Em sentia molt a gust en aquell vespre d’estiu roig crepuscular i, arrecerant-me al seu cos mullat de suor, vaig inclinar el cap sobre la seva espatlla poderosa i tremolosa. Llavors, falaguer com tots els italians, em va parlar dolçament a l'orella i jo distretament el vaig besar al coll. Vaig prendre-li la mà i la vaig anar acostant repassant-me les sines. Ell va continuar, com si expliqués la geografia de la qual em parlava i amb la mà em fregava delicadament els botonets erectes per damunt la brusa de setí, jo no duia, no m’agrada dur sostenidors. Mmmm...

Se m’emportava al cel... i Vaig pensar que havia de mostrar-me agraïda de tant bé que s'ajornava la tarda dolçament amb mi en aquella horabaixa. Així doncs, li vaig baixar la cremallera a poc a poc, i la seva ferramenta sortí tot d'un glop anhelant. Em vaig inclinar endavant i la vaig acaronar amb la cara mentre la besava dolçament entre la llengua i els llavis. Me la vaig ficar a la boca i la vaig xuclar de redó, resseguint els plecs del gland en tota l’extensió de la corona. L'acaronava tota sencera amb la llegua i repuntava amb les dents dos mossets simulats. De seguida el gondoler m'engrapà del clatell i me l'empentà tota dintre de la boca. Mmmm! Quina deliciosa menja! De primer no hi cabia sinó la meitat, però a poc a poc, va anar entrant-hi suaument tota sencera. La hi vaig libar a consciència. El meu cap baixava i pujava cada cop més de pressa mentre l’encanonava entre els meus pits. Amb totes dues mans li acaronava els testicles mentre la rabassa m'entrava i en sortia de la boca inusitadament. El gondoler em va vessar a la gola la seua emanació calenta, però vaig seguir amb aquella llepolia entre els llavis, fins que novament estava dura i a punt. Llavors em vaig treure les calces i vaig seure a sobre d'ell, com en un bell i punyent tron. La barca es movia i la tremolor dels nostres cossos ens impedia de trobar el lloc concret per on entrar dins meu entre els meus llavis serrats el seus penis vibrant cercava penetrar. Fins que a la fi, en un feliç vaivé m’hi vaig trobar eixancada i amb l’èmbol ajustat a l’entrecuix ardent.

Mentre tot ell rellisca amunt a avall tot dintre meu, jo empunyo fermament la perxa sense voler i la barca avança sense rumb a plaer. Ara, cada cop que el sent dins meu impulso la gòndola al seu torn, i tot ell es fica més i més dintre meu. Oh Rema! Rema més i estaca el rem amb força! Estaca-me-la així! Oh perxa així! Sí! Estaca-la al fons! Mmmm! Que va entrant bé la mar! Oh qui sospir! Segueix, sí! Segueix així! Que m'estàs matant de gust! Mmmm. Sí! No paris de moure la barca! Ooooh! No aturis el vaivé! Estaca la perxa també, aquí... Ui que bé! Em portes a l'èxtasi! Oh gondoler! Quin gust! Oh Gondoler! Mmmm! Ja em ve!. Quin goig em ve, quin intens plaer és que sento dins meu! M'estic xopant de plaer! Mmmm! Oh! Llavors topem amb l'embarcador i caiem tots dos al fons de la barca...I el gondoler acaba la feina allí mateix! Mmmm! Aquest meravellós servei i especial del gondoler, que no constava en l’oferiment inicial de la gòndola, abans de l’embarcament!

12 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. QUÈ ÉS UN GRAN TESTIMONI PER QUE DR ISIKOLO HA FET PER A MI I EL MEU HABITATGE.
    El meu nom és martin Marisa d'Alemanya, vull dir ràpidament al món que hi ha un veritable torret d'encanteri en línia que és poderós i genuí, el seu nom és el Dr. Isikolo. M'ha ajudat recentment a reunir la meva relació amb el meu marit que em va deixar, Quan vaig contactar amb el Dr Isikolo, em va fer un encanteri, i el meu marit que va dir que no tenia res a veure amb mi, em va cridar i em va demanar que tornés. torna ara amb tant amor i cura. avui, m'alegro de fer-me saber que aquest casteller té els poders per restablir la relació trencada. perquè ara estic content amb el meu marit. A qualsevol que estigui llegint aquest article i necessiti ajuda, el Dr Isikolo també pot oferir qualsevol tipus d'ajuda com, Curació de tot tipus de Malalties, Casos de jutjats, hechizo d'embaràs, protecció espiritual i molt més. Podeu contactar amb ell a través del seu correu electrònic isikolosolutionhome@gmail.com o whatsapp el +2348133261196.

    ResponElimina
  4. Hola sóc Mary Michael, estic aquí a spreed aquesta bona notícia a tot el món en com tenia amor meu marit i tornar. M'estava tornant boig quan el meu amor em va deixar per una altra noia el mes passat, però quan vaig conèixer un amic que em presentes a DrIgbinovia el gran Missatger, narrava el meu problema per DrIgbinovia sobre com el meu marit em va deixar i també com necessitava per aconseguir una feina en una empresa molt gran. Només em va dir que he arribat al lloc correcte eren estaré tenint el meu desig de cor sense cap efecte secundari. Em va dir el que he de fer, després que va ser fet, en els propers dies 2, amor meu em va trucar per telèfon i estava dient trist per a la vida em abans d'ara i també en la setmana que ve un després meu amor em va trucar per ser demanant perdó , Em van cridar per entrevista a la meva empresa desitjat era que havia de treballar com el supervisor. Sóc tan feliç i aclaparat que he de dir això a tot el món com ajudar a Drigbinovia em concedeix el meu desig de cor. Drigbinovia és especialista en tot tipus d'encanteri i màgia. Si necessites qualsevol tipus d'ajuda en contacte amb Drigbinovia a la següent adreça electrònica: doctorigbinovia93@gmail.com

    Gràcies a mi més tard.

    ResponElimina
  5. També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.

    ResponElimina
  6. Vull aprofitar aquesta oportunitat per presentar-vos un trencant d’encís i una roda d’encanteri molt forta. podeu contactar amb ell amb les següents dades chubygreat@gmail.com o WhatsApp +2348265965904. Ha ajudat molta gent i segueix ajudant !. Vaig perdre la meva dona fa uns mesos, em va deixar així perquè vaig perdre la feina. Estava confós i no sé què fer fins que em vaig trobar amb aquest Godsent que va entrar a la meva vida i el vaig canviar amb l'ajut del seu poder. Vaig tornar a la meva dona aquell mateix mes i al mes següent em van cridar aquest altre cop a causa del que va fer per mi. aneu i poseu-vos en contacte amb ell, la solució al vostre problema

    ResponElimina
  7. Com vaig tornar al meu ex marit amb l'ajut d'un encanteri real i eficaç de la Dra. Sunny Em dic Olivia Alax, mai vaig pensar que tornaré a somriure, el meu marit em va deixar amb dos fills durant un any, van fracassar tots els esforços per recuperar-lo. Vaig pensar que no el tornaré a veure fins que no vaig conèixer una senyora que es deia Maria, que em va parlar d’una llançadora d’encanteris que es deia la doctora Sunny, em va donar la seva adreça de correu electrònic i el seu número de mòbil i vaig contactar amb ell i em va assegurar que dins 48 hores el meu marit tornarà a mi, en menys de 48 hores el meu marit va tornar a demanar perdó dient que és el treball dels diables, de manera que fins ara estic sorprès d’aquest miracle, no ho podia concebre però tan aviat a mesura que es va llançar l'encanteri, em vaig quedar embarassada i vaig donar a llum al meu tercer fill, si necessiteu ajuda per a ell, podeu posar-vos en contacte amb ell a través del correu electrònic: drsunnydsolution1@gmail.com o WhatsApp o trucar-lo ara: +2348082943805
    El doctor Sunny també cura:
    1. VIH / SIDA
    2. HERPES 1/2
    3. CÀNCER
    4. ELA (malaltia de Lou Gehrig)
    5. Hepatitis B
    6, embarassada

    ResponElimina
  8. Gràcies a Déu vaig creure en el Dr. Alomio després de llegir tants testimoniatges sobre la seva feina i vaig decidir contactar amb ell. Estic escrivint el meu propi testimoni que mai vaig pensar que fos possible. Abans de conèixer a Dr. Alomio, sentia que tot això eren creences supersticioses i no s'havia demostrat científicament que l'encanteri fos cert, però aquest llançador d'encanteris em va fer creure el contrari. ELL ÉS UN BON HOME. Vaig recuperar al meu ex nuvi amb l'ajuda d'aquest home després d'1 any de intentar-ho, però no semblava que es notés cap mitjà possible. Si llegeix algun testimoni sobre el Dr. Alomio, és cert. El meu xicot em va deixar per més d'1 any i he volgut tenir-lo de tornada i vaig tractar de demanar-li que tornés a mi, però em va fer oïdes sordes i es va burlar de mi en públic. El Dr. Alomio m'ho va recomanar un amic meu a qui també va ajudar en el meu lloc de treball i li vaig dir que era supersticiós i un ximple per creure en coses tan fetitxistes. Però després de tant pensar-ho, em vaig connectar a Internet per buscar-ho i vaig decidir contactar-a través del seu correu electrònic. Aviat em va donar el seu número de mòbil i també parlem per passar una bona estona. Ell és el millor. Abans que el seu encanteri funcionés, ja tenia seguretat. En 2 dies, el meu ex nuvi després d'1 any de burlar de ser un home inútil, va venir a mi demanant-me aquesta vegada. No sabia el que va fer aquest home, però és molt bo per a mi. Li agraeixo a ell i al meu amic per conèixer-també tots els dies de la meva vida. Crec que ajudarà a qualsevol que se li acosti a contactar-(alomio@yandex.com) o WhatsApp a l'+2348069209149.

    ResponElimina
  9. El vostre marit / la vostra dona va dir de sobte que vol divorciar-se i que voleu que els dos torni a formar una família feliç? A continuació, deixeu de mirar, perquè el doctor White, el gran encisador, té una solució per a vosaltres. Sóc banquer de professió, quan el meu matrimoni de vuit anys es va esfondrar, això em va trencar el cor i fins i tot va afectar la meva feina, perquè sempre pensava i no em concentrava. M’encanta el meu marit, de manera que estic buscant maneres de recuperar-lo després de viure separat durant uns 7 mesos. Vaig trobar un testimoni sobre un home que va dir que va aconseguir promocionar la feina amb l'ajut del gran encisador Dr. White, així que vaig contactar amb ell, li vaig explicar els meus problemes matrimonials i em va assegurar que les coses anirien millor per a mi , però va dir algunes coses que cal fer per assolir el meu objectiu, vaig seguir les instruccions i avui visc feliç de nou amb el meu marit, és realment un home meravellós i beneït pels seus déus. Poseu-vos en contacte amb el metge blanc per qualsevol tipus de problema de vida al número de WhatsApp:
    +17168691327
    o per correu electrònic: wightmagicmaster@gmail.com, no us penedireu de conèixer-lo.

    ResponElimina
  10. M'agradaria dir-vos a tots que vaig poder posar fi al meu problema de divorci i restaurar el meu matrimoni de nou, perquè mai no volia que passés. no sé què li va ocórrer al meu marit que estava omplint de divorci, vaig intentar evitar-ho però ell no em va escoltar, no tenia altra opció que buscar ajuda en qualsevol lloc on pogués Penseu en això i vaig intentar posar-vos en contacte amb un llançador d’encanteris i ara m’alegro. Van passar gairebé 5 dies per la data del divorci, estàvem a punt d’anar al tribunal judicial i el meu marit estava ben preparat perquè tenia previst casar-se amb una altra noia. Perquè si no fos per l'ajuda del Dr. ALOMIO, hauria estat el divorci de la meva amorosa casa on veig els meus fills i el meu marit jugar amb felicitat. Vaig trucar a casa nostra (HOME OF JOY) Dr.ALOMIO Número de WhatsApp: +2348069209149 No sé què hauria esdevingut del meu matrimoni ara perquè estimava tant el meu marit que no podia suportar la pèrdua. L’encanteri va funcionar com a màgia amb la forma i la forma en què va canviar el meu marit i va començar a mostrar amor en lloc del divorci que planejava, que es produiria d’aquí a cinc dies i va dir que no vol divorciar-se de nou. Estic massa content que tot estigui al seu lloc per a mi i per a la meva família. M'agradaria recomanar l'ús d'encanteri a qualsevol persona que tingui problemes matrimonials i vull posar-hi fi per correu electrònic a Dr.ALOMIO mitjançant: (alomio@yandex.com) i va ser aquí on vaig obtenir l'ajuda per restaurar el meu matrimoni. El seu número de WhatsApp: +2348069209149

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. HE TORNAT EL MEU EX AMB LA SOLUCIÓ DE DR DAWN
    Em vaig posar en contacte amb DR DAWN mitjançant un testimoni escrit sobre ell i també vaig trobar molts testimonis sobre com ajuda els altres amb les seves vides. Tornar amb un ex és un dels sentiments més íntims que a molta gent li agradaria experimentar, sobretot perquè aquests records amb el nostre ex sempre ens ennuvolen la ment quan algú altre fa algunes d'aquestes coses que solia fer el nostre ex. Fa gairebé 6 anys que sóc pare solter i tot i que el meu exmarit estava lluny dels meus fills, encara m'agradaria que tornés a veure'm algun dia. Aquest encanteri que vaig conèixer conegut com DR DAWN em va ajudar amb els meus desitjos i estic encantat de dir que he tornat amb el meu exmarit. El resultat es va manifestar després de 48 hores, quan em va assegurar, i l'amor i la connexió que vam compartir es van restaurar increïblement. Si vols tornar amb èxit amb el teu ex,
    *Si vols concebre.
    *Si necessites complir el teu desig.
    contacteu amb aquest gran metge de l'amor per WhatsApp: +2349046229159
    Correu electrònic ( dawnacuna314@gmail.com)

    ResponElimina