dilluns, 20 de maig del 2013

PAÍS VALENCIÀ PAÍS VALENCIÀ PAÍS VALENCIÀ

He fet una excepció en aquest blog perquè ja estic fins més enllà... de tanta burrera  i de tanta mala bava i de tanta estupidesa.


PAÍS VALENCIÀ PAÍS VALENCIÀ PAÍS VALENCIÀ


Ja està bé de dir xorrades: el nostre país és un país, no una comunitat de regants ni de béns. El nostre país valencià potser mai no serà una nació com la politologia moderna mana. Pot ser mai no tindrem un estat propi ni en formarem cap amb les altres terres germanes de llengua i història... és igual. Però ja està bé de dir-li esta burrera de Comunidad... Som un país, el nostre País Valencià. I no acatarem cap manament que ens prohibisca dir-li País Valencià:
Esquerra Unida, Compromís, Bloc, Esquerra republicana, Psoe... si voleu un dia ser alternativa a la burrera del PP ... comenceu fent un gran pacte de llibertat: Direm sempre a la nostra terra País Valencià i si volen en castellà, també direm País Valenciano... Però ja està bé de burrera. comunidad... comunitat... això que és? - una merda penjada en un pal és la Comunitat. Diguem-li tots País Valencià i desterrem per sempre més la Burrera del PP:


Ja està be PP de tanta mala bava i de tanta BURRERA. Si voleu democràcia i Constitució respecteu-nos. I si no demaneu clarament la caverna i ens trobareu davant vostre per anar si cal a la guerra!!! Espanyols de l'única Espanya, si no ens voleu per què collons s'empenyeu en retenir-nos. Deixeu-nos marxar ...de la vostra opressió troglodítica!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada